Elfogtunk egy Gyurcsány levelet

Subject: Elfogtunk egy Gyurcsány levelet
Date: 17 Mar 2018
Gyurcsány Ferenc levele

Kedves demokraták!

Azért döntöttem úgy, hogy levélben szólok hozzátok, mert sok mindent el kell mondanom nektek annak érdekében, hogy április 8-án felelősen tudjatok választani.

Mint tudjátok, vagyonos ember vagyok, mégis a nép gyermekének tartom magam. Szerencsés vagyok, mert egy olyan asszony van mellettem, aki mindenben támogat és akinek családjának köszönhetem előmenetelemet. Apró Antal, akinek neve bizonyára sokatok számára ismerős, a kommunista diktatúra jeles alakja és drága feleségem nagyapja volt, sokat segített nekünk. Neki köszönhetjük csodálatos Rózsadombi villánkat, hiszen Sebestyén Aladár zsidó származású első világháborús hős elkobzott ingatlanában élt az Apró klán és miután ezt a „szociális bérlakást” később feleségem, kedvezményesen megvásárolhatta az önkormányzattól, most már a miénk.. Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, hogy tudjátok milyen fontos számomra is a család és annak támogatása. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen feleségem révén, más híresség is tartozik a családunkhoz. Apósom, Petar Dobrev aktívan részt vett az 1981-es II. János Pál Pápa elleni merényletben, a vele való beszélgetéseknek köszönhetően érzek gyűlöletet az egyházak iránt és ezért fogok mindent megtenni, hogy visszahozzam a kommunizmusban gyakorolt szabályokat az egyházakra vonatkozóan. Március 15-e reggelén, eszembe jutott egy beszélgetésem apósommal, amikor a merénylet részleteiről mesélt nekem. Azt mondta, hogy a török szürke farkasok nagyon jóra való emberek, ezért döntöttem úgy, hogy tárgyalni hívom a Jobbikot is. Ha Dobrev papának jók voltak, akkor nekem is megfelelnek.

Apró nagypapának köszönhetem politikai lépéseimet, az ő hatására lettem olyan politikus, aki a sajátjait is képes hátba szúrni. Így történt, hogy hatalomra jutásom érdekében Medgyessy Péter alól igen aljas módon kihúztam a miniszterelnöki széket és onnantól kezdve azt tehettem az országgal, amit csak akartam. Iszonyatos adósságokba taszítottam az országot, de ez nem igazán zavart, a végén már annyira mindegy volt, hogy leginkább arra törekedtem, hogy csődbe vigyük az országot, mert akkor nem derült volna ki a sok hazugság, amivel az Uniót is megetettük. Igaz, hogy azóta már William Easterly és Steven Pennings gazdasági kutatók is bebizonyították, hogy a világon én vagyok az egyik legkártékonyabb politikus,mert rettenetes károkat okoztam az országnak, de ez engem nem tart vissza attól, hogy ismét a kormány mögé üljek és vezesselek titeket. Hogy hová, azt még nem tudom, de most nem is ez a lényeg.
Azoknak, akik nem értik ezt az összeborulást a többi ellenzéki párttal, szeretném elmondani, hogy aggodalomra semmi okuk. Abban a pillanatban, amikor nyerünk, ugyan azt teszem velük, amit Medgyessyvel is tettem és kizárólag a Demokratikus Koalíció tagjai lesznek a kormányban. Valóban azt nyilatkoztam a rádióban, hogy elhúzódó koalíciós tárgyalások lesznek, de megvannak az eszközeim arra, hogy ezeket az ostobákat magam alá rendeljem.
Minden embert szeretek, de ma már sokkal fontosabbnak tarom a külföldről érkező bevándorlókat, mint magyar testvéreimet, mert bár veszélybe sodrom az ország jövőjét és honfitársaim életét, vannak, akik ezt várják tőlem, így ahogy nem törődtem az államcsőddel ezzel sem foglalkozom. Ha igazán hisztek bennem, akkor nektek is így kell éreznetek és szó nélkül le kell mondanotok minden jogotokról és tudomásul kell vennetek, hogy innentől kezdve másodrendű állampolgárai lesztek ennek az országnak!
Mindenkit börtönbe zárunk majd, aki ellenkezik, mert a szolidaritás és az unió akarata az szent! Olyan, hogy magyar és magyar történelem nem létezik többé. Ezt nektek is így kell látnotok és éreznetek. El kell engednetek ezt az országot, hiszen elég régóta lakunk már itt mi magyarok ahhoz, hogy most már másoknak adjuk át a terepet.
Kedves demokraták! Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ez az ország megszűnjön létezni, hogy a magyarság, a nemzet, a néptánctól a kalocsai hímzésig mind a múlté legyen.
Nincs alku! Tegyük tönkre újra az országot együtt!

Category: